Quant saps sobre Simbiosi Industrial? Quin és el grau de coneixement de la indústria?

Per a respondre a aquestes i altres qüestions, vos convidem a participar en la següent Oleada sobre la situació de la Simbiosi Industrial de la Comunitat Valenciana a través d’una senzilla enquesta.

Feu clic ací per a accedir al qüestionari

Durada del qüestionari: < 3 minuts

L’Observatori de Simbiosi Industrial de la Comunitat Valenciana és una iniciativa de IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial) en col·laboració amb REDIT (xarxa d’instituts tecnològics valencians), AIDIMME (Institut Tecnològic Metalmecànic, Moble, Fusta, Embalatge i Afins), CEV (Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana) i Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana. Té com a objectiu la promoció de la simbiosi industrial i les seues bones pràctiques en la indústria valenciana.