AIDIMME PARTICIPA EN EL PROGRAMA KHUMPA – XARRADA TÉCNICA ECONOMIA CIRCULAR

Dijous passat 1 de juny, Alicia Pérez, Responsable del Departament de Gestió de Processos i Sostenibilitat de AIDIMME va participar en una Xarrada Tècnica sobre Economia Circular, en el marc de la col·laboració existent entre REDIT i la Fundació Parc Científic de la Universitat Catòlica del Nord, Antofagasta (Xile) per al Programa de Difusió Tecnològica.

La xarrada va tindre lloc a l’Auditori del Parc Científic Tecnològic de la Universitat Catòlica del Nord (Xile) i la intervenció d’Alicia Pérez se centre en la presentació dels projectes desenvolupats per AIDIMME en matèria d’economia circular i simbiosi industrial, així com en la presentació de l’Observatori de Simbiosi Industrial de la Comunitat Valenciana, projecte liderat per l’IVACE, en el qual AIDIMME assumeix la Secretaria Tècnica.

Alicia Perez va exposar els objectius de l’Observatori, així com les principals activitats desenvolupades, entre les quals cal destacar la creació d’un grup de treball d’experts internacionals en simbiosi industrial, al qual va convidar a participar als assistents de l’esdeveniment.

Per a finalitzar va mostrar com a casos d’èxit, l’ecosistema de Kalundborg a nivell europeu i l’ecosistema de Manresa a nivell nacional, mostrant els beneficis que aquests ecosistemes simbiòtics han generat des d’un punt de vista tant ambiental, com a econòmic.

Els assistents van mostrar gran interés per la simbiosi industrial com a eina clau per a la implementació de l’economia circular en les àrees industrials.

Per a més informació: