2a Trobada anual de l´Observatori de Simbiosi Industrial de la Comunitat Valenciana

El proper dimecres 10 de maig de 2023, en horari de 10.00 a 13:00h., tindrà lloc la 2a Trobada anual de l´Observatori de Simbiosi Industrial de la Comunitat Valenciana sota el lema “Simbiosi Industrial i Territori” en les instal·lacions de la Cambra de Comerç de Castelló (Av. dels Germans Bou, 79. 12003. Castelló de la Plana)

Durant aquestes 3 hores de trobada tindran lloc diferents ponències dels principals responsables i experts de les organitzacions participants,: AIDIMME, Cambra de Castelló, ASECAM, FAES, ITC, Aj. de Paterna… ) que ens donaran la seua visió en matèria de Simbiosi Industrial, Economia Circular, etc.

En aquesta nova edició comptarem de nou amb la inestimable presència de Sr. Rafael Climent. Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Generalitat Valenciana., Sr. Luis Martí. President de CEV-Castelló, Sra. Mª Dolores Guillamón. Presidenta de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Castelló i Sr. Gonzalo Belenguer. Director de REDIT.

Descargar PROGRAMA (PDF)


Si desitja assistir pot inscriure’s a través del següent enllaç d’inscripció.

Si per contra desitja més informació contacte amb nosaltres o pot escriure’ns un correu electrònic a simbiosindustrialcv.ivace@gva.es