Participa en l’Observatori de Simbiosi Industrial de la Comunitat Valenciana.

T’interessa la Simbiosi Industrial?

Si la teua empresa està treballant ja o pensant a introduir aspectes relacionats amb la Simbiosi Industrial el vostre model de negoci, participa en l’ESTUDI DIAGNÒSTIC sobre la situació de la Simbiosi Industrial en la Comunitat Valenciana fent clic ací.

AIDIMME està realitzant l’Estudi Diagnòstic sobre la Situació de la Simbiosi Industrial a la Comunitat Valenciana, el qual aportarà informació sobre la situació de partida de 17 sectors de la indústria valenciana en relació amb el concepte de Simbiosi Industrial: coneixement inicial, interés empresarial, potencial de negoci, necessitats de formació, barreres i necessitats, etc.

És el punt de partida per a aconseguir els Objectius de l’OSICV.

Els objectius de l’Observatori de Simbiosi Industrial de la Comunitat Valenciana són:

  • Promoure els conceptes d’economia circular i simbiosi industrial com a eines empresarials.
  • Assegurar que els resultats de les iniciatives i projectes relacionats es comuniquen i difonguen en una àmplia gamma d’actors locals/regionals.
  • Comprendre i intercanviar bones pràctiques locals derivades d’aquestes iniciatives/projectes, així com les barreres o problemes trobats.
  • Donar suport a sinergies i elements demostratius.
  • Actualitzar periòdicament els plans d’acció que les iniciatives de l’Observatori tinguen en marxa i proposar un pla d’acció únic coordinat en el mitjà termini.

Pots llegir més sobre l’estudi diagnòstic ací

Per a més informació contacte amb simbiosindustrialcv.ivace@gva.es