AIDIMME HA EXPOSAT L’OBSERVATORI DE SIMBIOSI INDUSTRIAL DE LA COMUNITAT VALENCIANA EN EL MARC DEL PROJECTE LIAISE COST ACTION

Els dies 24 i 25 d’abril es va celebrar a Iecla (CETEM-Murcia) i Alacant (Parc Cientific) la reunió del project LIAISE COST ACTION

AIDIMME va ser convidada a exposar les iniciatives de l’Observatori de Simbiosi Industrial de la Comunitat Valenciana, així com altres projectes d’Economia Circular i Simbiosi Industrial en una fira dins del marc del projecte LIAISE COST ACTION.

El project LIAISE COST ACTION assegura un enfocament holístic i inclusiu de la Simbiosi Industrial mijançant la generació de sinergies rellevants entre diferents actors i estableix les bases per a un desenvolupament del coneixement a més de promoure la futura I+D orientada a resultats.

Aquesta reunió presencial de grups de treball sota el marc del projecte, servix com un pas crucial per a aconseguir diversos objectius clau en facilitar l’intercanvi de coneixements, el desenvolupament de capacitats, la participació de les parts interessades i la difusió de les troballes del projecte.

Juntament amb l’Observatori es van mostrar els projectes CIRCULATOOL i SIMBYLAY relacionats amb l’Economia Circular i la Simbiosi Industrial.

Amb aquest esdeveniment, es continua la difusió de les accions de Simbiosi Industrial tal com marquen els objectius de l’Observatori, al mateix temps que s’han intercanviat experiències i s’han conegut accions similars d’altres organismes, empreses i centres tecnològics en aquest camps.